FritidsforeningenFritidsforeningen er stiftet d. 6. juni 1977 af en gruppe borgere fra Andkær og Sellerup-området med det formål at skabe liv og sammenhold i lokalsamfundet og for at fremme det fælles kulturelle og sociale liv i området.
Foreningens geografiske område er det gamle skoledistrikt med Andkær, Andkær Vig, Sellerup, Sellerup Strand, Toftum samt de nordlige og vestlige områder i Brejning.

Foreningens bestyrelse vælges på generalforsamlingen i april, og medlemmerne af bestyrelsen er borgere fra området.
Du kan blive medlem enten ved at tilmelde dig et af holdene eller ved at blive støttemedlem. Medlemskab koster årligt 250 kr. for voksne og 200 kr. for børn. Hvis du ikke er medlem via et af de ugentlige hold kan du tilmelde dig hos kasserer Jette Hilger tlf. 24 21 98 70 eller på jette@hilger.dk

Det kræver ikke medlemskab at deltage i fællesspisninger og øvrige arrangementer.

Bestyrelsen er tovholder på de aktiviteter og arrangementer, der planlægges i løbet af året.
Bestyrelsen, med formanden i spidsen, fungerer ligeledes som lokalråd i samarbejdet mellem lokalsamfundet og kommunen. Er der større spørgsmål på dagsordenen indkaldes til fællesmøde for alle interesserede.

I løbet af året arrangerer foreningen fastelavnsfest, Sankt Hans-fest, foredrag, fællesspisninger og andre aktiviteter, der kan bidrage til et godt fællesskab og et levende lokalsamfund.
I løbet af vinterhalvåret tilbydes også forskellige faste aktiviteter på skolen for børn og voksne – som f.eks. gymnastik, dans og volleyball.

Foreningens aktiviteter kan ses på hjemmesiden www.andkaer.dk, på facebooksiden ANDKÆR NYT og mange af dem annonceres desuden i Trekantens Folkeblad.
Fællesskabet omkring årets aktiviteter er et vigtigt fundament i lokalsamfundets trivsel. Der er altid brug for frivillige til at hjælpe bestyrelsen med de praktiske opgaver, der er forbundet med arrangementerne. De, der har været med til at hjælpe, kan kun bekræfte, at det bestemt ikke er det kedeligste ved arrangementerne.
Har du lyst til at være frivillig – og er du i tvivl om hvordan og hvornår, så kontakt et medlem i bestyrelsen.

Vi ser frem til mange hyggelige, sjove, aktive, spændende stunder sammen med jer alle i området i den kommende sæson.
Fritidsforeningen i Andkær/Sellerup - email: andkaerff@gmail.com | - Denmark | andkaerff@gmail.com